luni, 17 octombrie 2016

S-au lansat noile colectii de cizme de dama pentru 2016 - 2017

Cizmele de dama sunt la mare cautare, mai ales odata cu inceperea sezonului rece deoarece va protejeaza de frig si dau o nota de stil tinutei. In fiecare an apar din ce in ce mai multe modele pentru ca cererea este foarte mare, iar femeile sunt dornice de a experimenta in materie de fashion. Chiar daca anul 2016 a fost plin de articole excentrice, in continuare puteti opta pentru papuci de dama simpli.

Botinele

Un aspect important in alegerea cizmelor este lungimea deoarece prin aceasta se definesc tendintele sezonului. Daca sunteti iubitoare de botine, va puteti bucura pentru ca designerii s-au axat anul acesta pe crearea de modele scurte, putin peste glezna. Puteti purta acesti papuci in combinatie cu blugi, pantaloni, fuste sau rochii in diferite forme, iar in functie de temperaturile de afara optati pentru cizme de dama cu sau fara captuseala.

Cizmele ciorap

La cealalta extrema se afla un model extrem de controversat, dar care a strans mii de admiratoare in
ultimii ani. Cizmele peste genunchi, caci despre ele este vorba, reprezinta un articol de baza al unei fashioniste, mai ales daca sunt inalte pana la linia coapselor. Daca aveti picioare lungi si subtiri nu ezitati sa va cumparati un asemenea model deoarece va va scoate silueta in valoare.

Cizmele clasice

Dupa cum ati sesizat si in magazine sau in revistele de moda, cizmele clasice, de lungime medie sunt in continuare prezente in trendurile de anul acesta. Este bine sa va alegeti dimensiunea si modelul incaltamintei in concordanta cu stilul dumneavoastra vestimentar, tinand cont si de forma corpului.
In fond, nu uitati ca o pereche de papuci trebuie sa aduca un plus tinutei si nu sa va dezavantajeze, iar dupa ce v-ati hotarat ce model va place si vi se potriveste, nu ramane decat sa cautati culoarea pe care o doriti la Joyas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu