luni, 26 septembrie 2016

Cand se monteaza aluminiu pe fatadele cladirilor?

Una dintre cele mai moderne solutii pentru asigurarea unui aspect placut al oricarei cladiri noi, este optarea pentru fatada din aluminiu. Chiar daca acest material nu a fost foarte popular in ultimii ani, astazi piata constructiilor este luata cu asalt, intrucat s-a constientizat numarul de avantaje adus de aluminiu.

Mai multe avantaje

Placile folosite in cadrul constructiilor au avantajul ca promit un aspect modern, insa propun o structura extrem de usoara, dar rigida in acelasi timp si foarte rezistenta, nefiind afectata de conditiile meteo. In plus, grosimea pentru o fatada din aluminiu nu trebuie sa fie foarte ridicata, ci cativa milimetri vor fi suficienti. Mai mult, umezeala nu reprezinta o problema pentru aluminiu, insa nici ploaia, ninsorile, grindina, sarea sau multe altele.

Usor de intretinut

Materialul este usor de intretinut, fara a implica vreo atentie speciala, iar izolarea termica promisa este unul dintre marile sale avantaje. Astfel, temperaturile scazute din cursul iernii nu vor fi resimtite in interior, unde atmosfera va fi una placuta, iar in acelasi timp, valorile ridicate aduse de vara nu ajung in interior, unde un aparat de aer conditionat poate controla si asigura temperatura optima.
Si izolarea fonica este esentiala pentru cei mai multi dintre noi, motiv pentru care zgomotele venite din exterior, trafic, copii, aglomeratie, nu vor mai reprezenta o problema. Durata de viata a aluminiului este de peste 50 de ani, iar in tot acest timp poate fi reciclat de nenumarate ori, fiind, asadar, un material prietenos cu mediul inconjurator.

Ideal in mai multe cazuri

Aluminiul este ideal atat pentru fatade, cat si pentru pereti cortina sau stalpi, oferind si posibilitati nenumarate de personalizare adaptandu-se la toate conditiile. Nuantele sale sunt foarte rezistente, nu isi pierd din stralucire odata cu trecerea anilor, iar suprafetele raman nedetede in tot acest timp, astfel ca pentru cele mai bune solutii, oricine poate apela la tamplarie-pvc-al.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu