duminică, 30 octombrie 2016

Cum se monteaza rulourile aplicate?

Rulourile cu aplicatie din aluminiu sunt la mare cautare in ziua de azi intrucat aduc o serie importanta de avantaje. Tamplarie-pvc-al.ro comercializeaza astfel de produse de calitate care asigura o durata de viata de peste 20 de ani si ofera clientilor posibilitatea de a le personaliza, fiind disponibile mai multe tipuri de culori, chiar si unele care sa imite aspectul lemnului. De asemenea, acestea pot veni la pachet si cu plase impotriva insectelor.

Caracteristici

Lamelele acestor rulouri cu aplicatie din aluminiu au o grosime de aproape 40 de mm si sunt umplute cu spuma pentru a asigura o buna izolare termica si fonica. Actionarea poate fi atat manuala, cat si automata, cu ajutorul unui motor special, in timp ce culoarea aleasa rezista foarte bine in fata conditiilor meteo nefavorabile.

Avantaje

In primul rand aceste rulouri sunt potrivite pentru toate tipurile de tamplarie si chiar sporesc randamentul termic cu aproape 20%, astfel ca se fac economii mai mari la electricitate pe durata iernii pentru incalzire si vara pentru racire. Mai mult, tamplaria este mai bine protejata impotriva precipitatiilor, iar musafirii nepoftiti sunt tinuti la distanta. Zilele caniculare de vara reprezinta o problema in fiecare an, insa valorile extreme sunt mai usor de controlat, alaturi de intensitatea luminii care patrunde in locuinta.

Zgomotele de afara nu mai sunt atat de puternice, asigurand mai mult confort, in timp ce intimitatea este asigurata pentru toti cei care au ferestrele apropiate de alte cladiri. Mai mult, intretinerea nu este una sofisticata, nu este nevoie de vopsiri ulterioare si nici nu sunt afectate din cauza umezelii sau a precipitatiilor.

Montaj fara probleme

Montajul nu ridica probleme angajatilor, fiind o operatiune standard, usor de pus in aplicare, iar acestia se vor descurca intotdeaua, chiar si in cazurile cele mai complexe, astfel ca tamplarie-pvc-al.ro ofera servicii de calitate pentru toti clientii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu