sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Dronele cu camere sunt cea mai noua modalitate de spionaj

Dronele cu camera reprezinta jucariile grozave atat pentru cei mici, cat si pentru adulti, care au acum posibilitatea de a captura imagini din cele mai inaccesibile locuri, iar la iUni sunt disponibile cateva astfel de produse, la cele mai bune preturi. Bineinteles ca cele mai costisitoare sunt si cele mai performante, iar acestea aduc numeroase functii de care se pot bucura utilizatorii, incepand cu greutatea redusa, de mai putin de un kg, pana la precizie, usurinta in utilizare, dar si viteza de pana la 15 metri pe secunda.


Aparate performante

In plus, acestea nici nu consuma foarte mult, aproape 5.6W, in timp ce timpul de zbor este de pana la jumatate de ora, mai mult decat suficient in majoritatea cazurilor. In majoritatea cazurilor bateria are o capacitate de circa 5.000 mAh, astfel ca se incarca in cel mai scurt timp, iar distanta de comunicare maxima admisa este de pana la 1 km.


Ideale pentru oricine

Cu alte cuvinte, dronele cu camere sunt ideale pentru a inregistra imagini de la mare inaltime sau de a
face fotografii unice, aflandu-se in dotarea celor mai priceputi fotografi care isi doresc sa propuna clientilor servicii inedite. In plus, preturile sunt mai accesibile astazi, astfel ca variaza intre 900 de lei pana la mai mult de 4.000 de lei pentru cele mai performante.

Avantajele promise de iUni


Clientii care isi doresc sa testeze aceste produse o pot face in cadrul showroom-ului iUni, aflat in sectorul 3 din Bucuresti, unde vor putea fi lamuriti de catre angajati cu privire la fiecare curiozitate. In schimb, cei care stiu deja ce isi doresc sa achizitioneze, pot plasa o comanda direct pe site, iar acestea vor fi livrate prin curier, in cel mai scurt timp. Mai mult, pentru comenzile a caror valoare depaseste 499 de lei, clientii beneficiaza de transport gratuit. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu