joi, 22 septembrie 2016

Ce tip de folie trebuie ales pentru a colanta o masina

Toti soferii isi doresc ca masinile pe care le conduc sa functioneze ireprosabil, insa sa fie si cat mai atragatoare din punct de vedere estetic. Exista suficiente solutii de personalizare, insa nu toate sunt practice si cele mai multe sunt foarte costisitoare, in special cand este implicata vopseaua. Pretul pentru un autoturism de clasa medie vopsit integral porneste de la 1.000 de euro in cel mai bun caz, insa poate depasi aceasta suma atunci cand exista cerinte speciale de personalizare.

Preturi mai mici

Insa o solutie accesibila pentru toate buzunarele este apelarea la colantari masini cu folie, intrucat
aceasta procedura promite si mai putine riscuri, dar si un timp redus de asteptare. In plus, clientii au posibilitati nelimitate de a-si personaliza autoturismele, singurele limite fiind impuse de imaginatie. Asadar, pretul colantarii variaza de la o masina la alta in functie de dimensiuni, insa si de tipul de autocolant folosit.

Pentru colantarea unui autoturism de clasa medie cu un autocolant de calitate, ce poate rezista chiar si
pana la 5 ani, clientii nu sunt nevoiti sa scoata din buzunare mai mult de 1.500 de lei. In acelasi timp, vopsirea masinilor necesita minim 3-4 zile pentru uscare, pe cand in cazul colantarii, de regula, cateva ore sunt suficiente pentru efectuarea procedurii.

Fara probleme

De multe ori se poate intampla ca masinile sa fie zgaraiate prin parcari, insa asemenea probleme sunt mult mai usor de remediat in cazul celor care opteaza pentru colantari masini cu folie, intrucat este suficienta inlocuirea autocolantului de pe elementul respectiv. Aceasta etapa este foarte accesibila si presupune si mai putin timp pierdut. Sunt disponibile mai multe tipuri de folie, de la cele care rezista pana la 2 ani, bineinteles, si cele mai accesibile, pana la cele care timp de 5 ani nu ar trebui sa reprezinte nicio problema pentru soferi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu