sâmbătă, 9 iulie 2016

Cat de usor se vinde o masina pe internet

Oricine isi doreste la un moment dat sa vanda sau sa cumpere o masina, iar pana nu demult acest proces era destul de dificil. Fie trebuia sa te bazezi pe prieteni care din vorba in vorba iti puteau gasi masina pe care ti-o doreai, fie trebuia sa apelezi la ziarele de anunturi, care insa erau contracost. Din fericire, acest proces este mult simplificat astazi, datorita faptului ca au aparut site-uri cu anunturi auto, unde utilizatorii au la dispozitie zeci de mii de autoturisme, iar totul este gratuit.

Totul este foarte simplu

In doar cateva minute iti poti selecta criteriile pe care ti le doresti. De exemplu, daca urmaresti o masina germana, poti opta pentru una dintre cele mai populare marci, Volkswagen, urmand ca mai apoi sa selectezi caroseria dorita, hatchback, sedan, break, in functie de preferinte, dar si de preturi, intrucat anumite variante pot fi mai costisitoare. Ulterior, iti poti selecta modelul dorit, cu motorul preferat, deoarece unii pot prefera motoarele Diesel deoarece consuma mai putin carburant, fie cele pe benzina pentru ca pot fi considerate mai potrivite pentru distante mici in oras.

Numeroase criterii

Daca preferi cutia automata sau manuala, bifezi optiunea, daca iti doresti o anumita culoare, o alegi cu usurinta, iar daca urmaresti ca autoturismul sa aiba anumite optiuni, acestea trebuie doar bifate. Un mare avantaj este faptul ca se pot alege masini inmatriculate deja in Romania, cu timbrul de mediu platit, totul pentru ca utilizatorii sa nu mai caute prin listele lungi cu autoturisme dubioase, unde majoritatea anunturilor sunt publicate de samsari.

Printre ultimele criterii se numara alegerea anului sau perioadei in care se doreste a fi fabricat autoturismul si bineinteles pretul dorit. Pe aceasta cale, anunturile afisate vor fi cele mai relevante, iar utilizatorii au ocazia de a-si gasi masina preferata in scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu