miercuri, 26 aprilie 2017

Camera spy este un gadget care nu trebuie sa lipseasca

Camera spy nu trebuie sa lipseasca din gadgeturile detinute de persoanele pasionate de tehnologie pentru ca aduce o ocazie grozava de a captura imagini audio-video intr-un mod foarte discret, fara ca cei din jur sa sesizeze ceva. Dispozitivul se poate prezenta sub diferite forme ale unor obiecte obisnuite, incepand de la pixuri, ceasuri, cani, ochelari de soare, brelocuri sau cravata, aceasta din urma fiind ideala in anumite situatii intrucat filmeaza catre directia in care este orientat utilizatorul.

Diferite functii

Camera este ascunsa foarte bine intr-o cravata si poate sa captureze imagini si sunet pret de pana la doua ore, fara oprire, urmand ca mai apoi inregistrarile sa fie stocate in memoria interna a gadgetului. Nu trebuie omisa nici functia de fotografiere, ce poate fi foarte folositoare in anumite situatii, iar in pachet este inclusa si o telecomanda cu care sa fie efectuate fotografiile.

Usor de folosit

O astfel de camera spy este foarte usor de folosit, iar pentru a se activa dispozitivul trebuie apasat doar buton de on/off amplasat pe spatele cravatei. Ulterior, se apasa butonul pentru doua secunde, astfel incat sa fie pornita inregistrarea, iar pentru finalizare se apasa din nou acelasi buton. In plus, este foarte usor sa se urmareasca imaginile intrucat se face conexiunea la un laptop prin intermediul unui simplu cablu microUSB, fara a fi nevoie de instalarea a diferite programe.

De unde cumpar?


Astfel de dispozitive pot fi gasite in mai multe locuri, insa nu trebuie ratate cele propuse de iUni, unde gama este variata, pentru toate nevoile si preferintele, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. De asemenea, iUni este un magazin online unde se poate comanda orice produs in cel mai scurt timp, dar totusi clientii au si posibilitatea de a testa gadgeturile inainte de a le cumpara in cadrul showroom-ului din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu