vineri, 27 mai 2016

Eficienta Usilor din Aluminiu

Usile din aluminiu glisante sunt foarte des intalnite in tot mai multe locuinte, fiind preferate de proprietarii de case, apartamente, dar si de constructorii cladirilor de birouri. Astfel de usi sunt folosite datorita faptului ca sunt promise un numar important de avantaje si se remarca in fata usilor cu sistem de inchidere traditional. Insa este important ca sistemul de glisare sa fie intretinut cu atentie, sa nu fie bruscat sau blocat de corpuri straine.

Aspectul personalizat 

In primul rand este important de stiut ca aluminiul este un material care poate fi personalizat pana la cele mai mici detalii, astfel ca sunt satisfacute preferintele chiar si a celor mai capriciosi clienti. De asemenea, design-ul poate fi adaptat in functie de incaperea in care se folosesc aceste usi, pentru a indeplini toate conditiile pentru un aspect modern.

Usor de intretinut  


Usile din aluminiu glisante sunt foarte usor de intretinut, fiind suficienta doar stergerea ocazionala cu o carpa, astfel ca isi pastreaza de-a lungul timpului toate calitatile estetice. In schimb, alte materiale precum PVC-ul sau lemnul trebuie revopsite pentru a a mentine acelasi aspect ca in prima zi.

Durata de viata lunga

Acest material metalic este cel mai rezistent material ce poate fi folosit la tamplaria unei cladiri, motiv pentru care poate fi folosit pentru delimitatea incaperilor interioare, dar si pentru a marca trecerea dintr-o camera interioara catre exterior. Astfel, variatiile de temperatura nu vor reprezenta o problema, iar consumul de energie va fi unul foarte eficient. De asemenea, aluminiul este 100% reciclabil, existand posibilitatea de a fi refolosit ori de cate ori este nevoie.

Eficienta termica


Cu toate ca usile din aluminiu pot fi mai costisitoare decat cele din PVC, investitia se amortizeaza in timp, deoarece acest metal nu implica o mentenanta atenta, iar vara si iarna se pot face economii importante la energie electrica, datorita eficientei termice asigurate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu